Навчайтесь і читайте. Читайте книжки серйозні. Життя зробить усе інше.

Головна » 2015 » Червень » 10 » Патріотичне виховання
11:56:02
Патріотичне виховання

 

Любов до Батьківщини починається з дитинства

Одним із провідних напрямків системи виховання Улянівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату є національне-патріотичне виховання. В рамках реалізації цього напрямку було проведено ряд заходів, зокрема зустрічі з учасниками АТО, працівником райвійськомату Гайдою Дмитром Павловичем, на яких учні змогли не лише послухати розповіді бійців з перших вуст про буремні події на Сході, але і задати хвилюючі їх питання.

На прохання сумських волонтерів , учні 10 класу плели маскувальні сітки та «кікімори», передали воїнам сувеніри та обереги, зроблені власноруч. Вишита ікона волею долі потрапила до пораненого учасника АТО, яким виявився наш земляк Бабченко О.О.. Лист-подяку від нього учні обговорили на виховній годині.

Пошуковцями загону «Оберіг» зібрано матеріали про земляків-учасників АТО. Цей матеріал поповнив шкільний музей, який відвідують як вихованці закладу, так і його гості.

Учні школи брали активну участь у конкурсах малюнків «Воїнам АТО», «Весна солдату», в останньому з яких виборола ІІ призове місце та була нагороджена фотоапаратом учениця 9-б класу Чорноштан Марія.

Для вихованців школи-інтернату були проведені виховні годині про події на Луганщині та Донеччині та організовано перегляд документального фільму «Аеропорт».

Педагоги школи вважають своїм обов’язком долучатися до виховання патріотизму та національної свідомості підростаючого покоління, оскільки останні події на Сході довели, що лише так ми можемо зберегти цілісність держави та миру у ній.

Педагог-організатор    Т. О. Зубченко

перегляд документального фільму "Аеропорт"

 

Переглядів: 680 | Додав: Интернат | Теги: райвійськомат, Улянівка, Улянівська, спеціальна ЗОШ-інтернат, школа-інтернат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайта

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Оголошення

Улянівській ЗОШ-інтернат потрібен музичний центр чи підсилювач звуку.

Додатково
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930